Mazraoui 'op roze wolk': Na die wedstrijd ontplofte mijn telefoon

Mazraoui 'op roze wolk': "Na die wedstrijd ontplofte mijn telefoon"

Gepubliceerd: maandag 13 september 2021 om 19:32ma 13-09-2021 om 19:32

Noussair Mazraoui kijkt uit naar de start van de Champions League. Hij weet inmiddels wat het is om met Ajax actief te zijn op het hoogste Europese niveau. Mazraoui maakte in het succesvolle seizoen 2018/2019 naam voor zichzelf.

Hij brak in dat seizoen door als rechtsback en maakte de gelijkmaker tegen Bayern München. "Ik zat al op een roze wolk. En dit kwam er nog eens bovenop. Dat we het gelijk tot de halve finale schopten, dat was moeilijk te beseffen", zegt Mazraoui tegen Ajax TV.

Na de 1-0 van Mats Hummels stond Mazraoui in de spotlights. Op aangeven van Dusan Tadic maakte hij gelijk. "Het juichen was heel nonchalant en ik liep heel rustig, maar dat was niet omdat ik koel was. Dat was omdat ik het niet kon geloven. Ik dacht: wat overkomt me eigenlijk?"

"Die wedstrijd tegen Bayern zorgde voor geloof. Dat hebben we die hele campagne laten zien. Ik denk niet dat de Ajax-supporters dat ooit gaan vergeten. Na die wedstrijd ontplofte mijn telefoon. Vanaf dat moment wist iedereen wie Mazraoui was."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Poll

Overleeft Ajax de poulefase?

(866 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws