'Strijd' Bijlow en Drommel bij PSV-Feyenoord: 'Wil laten zien dat ik sterker ben'

'Strijd' Bijlow en Drommel bij PSV-Feyenoord: 'Wil laten zien dat ik sterker ben'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 09:35zo 19-09-2021 om 09:35

Joël Drommel wil zondagmiddag laten zien dat hij 'sterker' is dan Justin Bijlow. De twee kunnen het goed met elkaar vinden, maar concurreren voor een plekje onder de lat bij Oranje.

De keuze van bondscoach Louis van Gaal bij Oranje is voorlopig gevallen op Bijlow. De Feyenoord-keeper vertelt dat Drommel daar sportief mee is omgegaan. "Hij zei: Je eerste keer bij Oranje en direct interlands spelen... Dat is mooi", vertelt Bijlow op een persconferentie, die is vastgelegd door de NOS. "Hij zei de hele tijd: geniet ervan en je weet dat je het kan."

Drommel is voor de camera van de NOS ook lovend over Bijlow. Zondagmiddag staan de twee tegenover elkaar, als PSV en Feyenoord elkaar treffen. Drommel wil laten zien dat hij beter is dan collega Bijlow. "Natuurlijk is er strijd. Je wil gewoon laten zien dat jij sterker bent. Of wij als PSV de favoriet zijn? Dat vind ik wel, zeker."

Zondagmiddag start de clash tussen PSV en Feyenoord om 14.30 uur. De wedstrijd wordt gespeeld in het Philips Stadion. De thuisploeg heeft tot dusver al haar wedstrijden gewonnen in de Eredivisie, Feyenoord leed al een nederlaag op bezoek bij FC Utrecht.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws