Feyenoord-assist oogst applaus van Perez en Been: 'Als je dit ziet, fantastisch'

Feyenoord-assist oogst applaus van Perez en Been: 'Als je dit ziet, fantastisch'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 15:36zo 19-09-2021 om 15:36

Kenneth Perez en Mario Been hebben in de ESPN-studio geapplaudisseerd voor de openingstreffer van Feyenoord tegen PSV. Vooral het voorbereidende werk van Marcus Pedersen springt in het oog.

De Noorse rechtsback van Feyenoord stoomde op, omspeelde Philipp Max en legde de bal panklaar voor Jens Toornstra, die schitterend afrondde. "Pedersen speelde een vrij matige wedstrijd, maar hij kijkt omhoog, ziet Toornstra als enige juiste optie en doet het precies goed", reageert Perez enthousiast.

Ook Been is vol lof over het moment vlak voor rust. "Pedersen was vaak een vraagteken: hij komt er heel vaak, blijft lopen, geeft alles, maar zijn voortzetting is niet altijd even goed. Maar als je deze bal ziet... Fantastisch."

Door de assist van Pedersen en goal van Toornstra leidt Feyenoord halverwege met 0-1 in het Philips Stadion. PSV verloor dit Eredivisie-seizoen nog geen punt. In de rust greep trainer Roger Schmidt in door Eran Zahavi, Mario Götze en Davy Pröpper te wisselen voor Yorbe Vertessen, Ritsu Doan en Ryan Thomas.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws