Mulder: 'Als ik PSV was zou ik twijfels hebben om met Schmidt door te gaan'

Mulder: 'Als ik PSV was zou ik twijfels hebben om met Schmidt door te gaan'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 20:56zo 19-09-2021 om 20:56

PSV is bezig om het contract van trainer Roger Schmidt te verlengen, maar Youri Mulder vraagt zich af of dat wel zo'n goed idee is. Hij ziet dat de Duitser onvoldoende thuisgeeft in topwedstrijden. Zondag ging het mis tegen Feyenoord.

PSV was zondag een maatje te klein tegen Feyenoord, dat in Eindhoven met 0-4 won. Mulder plaatst zijn vraagtekens omdat PSV de topwedstrijden vorig seizoen ook niet wist te winnen.

"De vraag is of er bij PSV ook niet iets moet veranderen. Ze zijn bezig met het verlengen van Schmidt's contract. Hij heeft de club goed vertegenwoordigd en ook het spel is enorm verbeterd. Maar ze zijn niet door in de Champions League en in zo'n topwedstrijd verlies je de competitie misschien al vrij vroeg", zegt Mulder bij Rondo op Ziggo Sport.

"Ja oké, ze winnen met 0-3 bij AZ, maar die staan in het rechterrijtje. Dat is niet het AZ van vorig seizoen. Als ik PSV was zou ik twijfels hebben om met hem door te gaan. Dit zag je vorig seizoen toch ook al? Maar toen werd er gezegd dat hij tijd nodig had", zegt Mulder.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie PSV

Poll

Eens met Mulder?

Ja
85%
Nee
15%
(3008 stemmen)

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws