Flekken noemt plekje Oranje-voorselectie 'voorproefje': 'Had het niet verwacht'

Flekken noemt plekje Oranje-voorselectie 'voorproefje': 'Had het niet verwacht'

Gepubliceerd: zondag 19 september 2021 om 22:13zo 19-09-2021 om 22:13

Mark Flekken had niet verwacht dat Louis van Gaal hem in de Oranje-voorselectie zou opnemen. De bondscoach heeft dat echter wel gedaan en daar is Flekken uiteraard erg blij mee.

Bij Rondo reageert Flekken op zijn plekje bij de voorselectie van het Nederlands elftal. "Het is een voorproefje, maar het is even afwachten hoe het er volgende week uitziet", vertelt hij. "Ik voel me vereerd om nu al deel uit te maken van de voorselectie. Als er meer bij mag komen kijken, dan is dat zeker mooi meegenomen."

Ook de ploeggenoten van Flekken bij SC Freiburg waren 'ontzettend blij' voor de goalie. "Sommigen hadden zoiets van: het werd ook eindelijk eens tijd. Ik had het zelf niet verwacht, omdat ik nog niet zo lang op dit niveau speel."

Naast Flekken heeft Van Gaal ook goalies Justin Bijlow, Joël Drommel en Tim Krul in zijn voorselectie opgenomen. Eén van die vier zal nog afvallen, al lijkt de kans klein dat eerstgenoemde de ongelukkige wordt. Bijlow was in de afgelopen interlandperiode namelijk de eerste keus van Van Gaal onder de lat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws