Sierhuis had veel pijn na winnende Heracles-goal: 'Ik kwam bijna niet meer omhoog'

Sierhuis had veel pijn na winnende Heracles-goal: 'Ik kwam bijna niet meer omhoog'

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 11:48ma 20-09-2021 om 11:48

Kaj Sierhuis kon zich bijna geen beter debuut bij Heracles Almelo wensen. De spits won met zijn nieuwe ploeg van AZ in de laatste minuut, terwijl hij zelf belangrijk was met een goal en assist. Sierhuis hield wel flinke pijn over aan het vieren van de winnende treffer

Door een vrije trap van Rai Vloet wist Heracles met 3-2 te winnen van AZ. "Ik denk dat ik bijna niet beter kan debuteren", vertelt Sierhuis bij RTV Oost. "We hebben drie punten gepakt tegen een hele goede tegenstander, ik heb mijn eerste goal gemaakt en we winnen in de laatste minuut. Wat wil je nog meer?"

Bij de winnende goal van Vloet trok Sierhuis, die in de 75ste minuut werd gewisseld, een sprintje vanaf de bank om de treffer te vieren. Dat bezorgde de jeugdinternational echter veel pijn. "Die Vloet rent ineens naar de andere kant van het veld. Ik weet ook niet waarom hij dat doet", vertelt Sierhuis bij ESPN. "De adrenaline en emotie zeiden dat ik erachteraan moest, maar het lichaam zei van niet."

"Ik werd gewisseld omdat ik tegen kramp aanzat", vervolgt Sierhuis. "Op het moment dat ik een draai maakte bij het vieren van de goal, schoot het in elke spier van mijn lichaam. Ik kwam bijna niet meer omhoog. Ik denk dat ik alles heb gegeven."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws