Update: Fabrizio Romano komt nu ook met transfernieuws over James Rodriguez

Update: Fabrizio Romano komt nu ook met transfernieuws over James Rodriguez

Gepubliceerd: maandag 20 september 2021 om 20:28ma 20-09-2021 om 20:28

James Rodríguez lijkt Everton door de achterdeur te gaan verlaten. De Colombiaanse topscorer van het WK van 2014 is volgens The Times bezig met een transfer naar Qatar.

James streek vorig seizoen op Goodison Park neer en worstelde in zijn eerste seizoen met blessureleed. Deze zomer werd hij herenigd met Rafael Benítez – die bij Real Madrid een half jaar lang zijn trainer was – maar de dertigjarige linkspoot heeft dit seizoen nog geen minuut gespeeld namens Everton. Volgens The Times is het goed mogelijk dat hier geen verandering in gaat komen.

De tachtigvoudig international van Colombia is namelijk afgereisd naar Qatar, weet de Britse kwaliteitskrant. Al-Rayyan heeft zich bij Everton en alle betrokken partijen lijken optimistisch over de totstandkoming van een transfer. The Toffees zijn bereid om mee te werken aan een transfer van James, die aan het einde van het seizoen uit zijn contract loopt en tot die tijd voor 233 duizend euro per week op de loonlijst staat.

Update: James Rodriguez is inderdaad op weg naar Qatar, meldt Fabrizio Romano. Everton is bereid om de Colombiaan te laten gaan zodat zijn (forse) salaris vrijkomt. Er wordt gesproken met een club uit Qatar, maar er is nog geen akkoord.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws