'Ik moet niet koste wat het kost weg, maar het gaat goed en dus ga je nadenken'

'Ik moet niet koste wat het kost weg, maar het gaat goed en dus ga je nadenken'

21-09-2021 11:10
44

FC Utrecht wil het aflopende contract van Adam Maher graag verlengen, maar de gesprekken worden vermoedelijk een kwestie van de lange adem. De 28-jarige middenvelder heeft het naar zijn zin in de Domstad én heeft buitenlandse ambities.

"Ik heb zeker ambities", bevestigt Maher aan Voetbal International. "We moeten kijken hoe dit jaar loopt. Maar ik ben wel op een leeftijd om te kijken wat de volgende stap is. Niet dat ik koste wat het kost weg moet, maar het gaat goed en dus ga je nadenken."

FC Utrecht wil door met Maher. "We hebben met elkaar gesproken, een tijdje geleden al", verklaart de middenvelder. "Het is afwachten wat eruit gaat komen. Wat ik al zei: ik heb het naar mijn zin. Maar het is ook wat je zelf voelt, dat je misschien wel de volgende stap wilt en moet zetten. Dan is het kijken wat bij je past."

Maher werd opgeleid door AZ en maakte in 2013 de overstap naar PSV. In Eindhoven wist hij de hoge verwachtingen nooit in te lossen. Na een jaar in Turkije, FC Twente en AZ, tekende Maher twee jaar geleden transfervrij bij FC Utrecht.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s