Noa Lang trekt aandacht in Italië: 'Veel mensen zeggen dat hij op Neymar lijkt'

Noa Lang trekt aandacht in Italië: 'Veel mensen zeggen dat hij op Neymar lijkt'

Gepubliceerd: woensdag 22 september 2021 om 16:40wo 22-09-2021 om 16:40

Laatste update: woensdag 22 september 2021 om 16:42wo 22-09-2021 om 16:42

Noa Lang heeft zich in de kijker gespeeld bij de Europese elite. AC Milan en Arsenal worden aan de smaakmaker van Club Brugge gelinkt en dat is volgens zijn zaakwaarnemer niet meer dan logisch.

"Het is waar, ik weet dat AC Milan hem erg waardeert", reageert Bart Baving tegenover Calciomercato. "Het is normaal dat een speler met zijn statistieken en cijfers veel interesse wekt. Nu richt hij zich echter volledig op Club Brugge. Hij wil weer Belgisch kampioen worden."

Lang wordt vergeleken met Neymar. "Noa is Noa, hij heeft altijd zo gespeeld. Hij werkt altijd hard en zijn techniek, dribbel en overzicht is uitstekend. Hij is ook een speler die verre van egoïstisch is. Ik heb veel mensen horen zeggen dat hij op Neymar lijkt, vooral na de Champions League-wedstrijd tegen PSG (1-1, red.)."

Club Brugge verlengde onlangs het contract van Lang tot medio 2025, ruim een jaar nadat hij overkwam van Ajax. Ook werd hij voor het eerst opgenomen in de voorselectie van het Nederlands elftal. "Met de kwaliteiten die hij heeft, kan hij zeker in een topcompetitie spelen", aldus Baving.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws