Ihattaren ontbreekt om onduidelijke redenen en moet Sampdoria-debuut uitstellen

Ihattaren ontbreekt om onduidelijke redenen en moet Sampdoria-debuut uitstellen

Gepubliceerd: donderdag 23 september 2021 om 18:51do 23-09-2021 om 18:51

Mohamed Ihattaren zal voorlopig nog niet debuteren voor Sampdoria. De aanvallende middenvelder, die de afgelopen transferperiode via Juventus overkwam van PSV, zit niet bij de selectie voor de thuiswedstrijd tegen Napoli.

Het is niet duidelijk waarom Sampdoria de negentienjarige spelmaker niet in de selectie heeft opgenomen. Op de website zegt de club uit Genua dat hij 'niet beschikbaar is', net als een aantal andere spelers. De uitwedstrijd bij Empoli (0-3 overwinning) van een week geleden ging ook al aan Ihattaren voorbij. Tijdens het uitduel met Inter (2-2) was hij wel van de partij, maar bleef hij op de bank.

De aanvallende middenvelder zal sowieso nog ritme op moeten doen, aangezien hij eind juli door Roger Schmidt uit de selectie van PSV werd gezet. De Duitser was klaar met de spatjes van Ihattaren, die zich enkele dagen daarvoor ziek meldde maar wel doodleuk op bezoek ging bij zaakwaarnemer Mino Raiola in Zuid-Frankrijk. Uiteindelijk verloste Juventus de Eindhovense club van Ihattaren en verhuurde het hem meteen aan Samp.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws