Grote problemen voor Besiktas: ook aanvoerder lijkt af te haken richting Ajax

Grote problemen voor Besiktas: ook aanvoerder lijkt af te haken richting Ajax

25-09-2021 17:40
34

Besiktas-trainer Sergin Yalcin heeft steeds minder te kiezen in aanloop naar het Champions League-treffen met Ajax van aanstaande dinsdag. Na Miralem Pjanic en Francisco Montero lijkt ook routinier Atiba Hutchinson (38) af te haken.

Dat heeft de Besiktas-trainer na de wedstrijd tegen Altay (2-1 verlies) aangegeven. Eerder werd al bekend dat Pjanic het duel met Ajax naar alle waarschijnlijkheid niet gaat halen. Hij viel vrijdag geblesseerd uit en een MRI-scan heeft uitgewezen dat hij een spier in zijn dijbeen heeft verrekt. Besiktas vermeldt in de update op de clubwebsite niet hoe lang Pjanic precies uit de roulatie is.

Na Pjanic lijkt ook Hutchinson af te haken. Hij heeft zich zaterdag in het ziekenhuis laten onderzoeken en kampt met een soortgelijk probleem als Pjanic: een verrekking van een spier. Ook Francisco Montero is er niet bij. De verdediger maakte een doelpunt tegen Borussia Dortmund, maar zit in zelfisolatie na een coronabesmetting.

Door deze blessuregevallen wordt de ziekenboeg van Besiktas verder aangevuld. Domogoj Vida, Welinton, Mehmet Topal, Salih Ucan, Oguzhan Özyakup, Georges-Kevin N'Koudou en Rachid Ghezzal zijn niet fit. Necip Uysal, Michy Batshuayi, Valentin Rosier en Cyle Larin keren daarentegen terug.