Til geïrriteerd voor de camera na heldenrol: 5-3, jongens... Kom op, hé!

Til geïrriteerd voor de camera na heldenrol: "5-3, jongens... Kom op, hé!"

Gepubliceerd: zaterdag 25 september 2021 om 23:20za 25-09-2021 om 23:20

Guus Til groeide zaterdagavond tegen NEC uit tot de helft van Feyenoord, maar verscheen na afloop enigszins geïrriteerd voor de camera. De in Zambia geboren Oranje-international vond het onbegrijpelijk dat Feyenoord nog zo diep moest gaan voor de overwinning.

Feyenoord stond al vroeg met 2-0 voor, maar keek in de slotfase opeens tegen een 2-3 achterstand aan. Til zorgde voor een volgende comeback met twee goals, waarna Cyriel Dessers de 5-3 eindstand vastlegde. "Ik wilde het bij wijze van spreken al opgeven. Ik weet niet waar we het vandaan haalden...", aldus Til in gesprek met ESPN, na de sensationele ontknoping in De Kuip. "Ik ben eerder nog een beetje geïrriteerd, omdat ik het echt niet vind kunnen eigenlijk. Natuurlijk ontzettend positief dat we nog hebben gewonnen, maar 5-3, jongens... Kom op, hé! Als je met 2-0 voorstaat!"

Dat Feyenoord het zover liet komen, vond Til ongelooflijk. "Met alle respect, maar als je als Feyenoord thuis speelt tegen NEC en je komt met 2-0 voor, dan mag je nóóit meer met 3-2 achter komen. Hoe dat dan kan? Ja, schiet mij maar lek... Misschien gemakzucht", aldus Til, die nog genoeg verbeterpunten zag. "Twee standaardsituaties, dat is waar wij altijd op moeten letten. In principe staan we in het spel wel redelijk, maar die spelhervattingen zijn dit jaar nog geen succes."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws