We hebben constant de bal gehad, het los gespeeld, Utrecht heeft niets gecreëerd

"We hebben constant de bal gehad, het los gespeeld, Utrecht heeft niets gecreëerd"

26-09-2021 11:02
90

Art Langeler baalt als een stekker van een nieuwe nederlaag voor PEC Zwolle. Zijn ploeg verloor met 5-1 van FC Utrecht, al geeft de uitslag de verhoudingen in het veld niet goed weer, vindt hij.

 

Net als tegen Sparta kwam PEC ook tegen Utrecht vroeg op achterstand. "Het zit daarin ook echt niet mee, want de eerste keer dat ze voor de goal komen is het weer raak. En daarna hebben we best wel wat los gespeeld. Goed gedaan, kansen gecreëerd. Die bal van Gervane Kastaneer was paal, lat, keeper, weet ik veel. Maar ja, hij zal er ook eens een keer in vallen. Ik denk dat een gelijke stand zeer terecht was geweest bij de rust", zegt Langeler tegen RTV Oost.

Het werd uiteindelijk 5-1, maar Langeler vindt dat PEC na rust superieur was. "De eerste vijftien minuten, tot de kans van Dean Huiberts hebben we echt gedomineerd. We hebben constant de bal gehad, het los gespeeld, Utrecht heeft niets gecreëerd."

"Wij hadden ze vast bij de haren en de nek, maar ons probleem is dat we dan een keer een goal moeten maken. Dus tot aan de 2-0 waren wij superieur en heel veel beter", zegt hij.

PEC staat na zeven wedstrijden op de laatste plaats in de Eredivisie.

 

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie