Breaking news

Schmidt zet streep door Madueke voor clash met Ajax: 'Denk niet dat hij speelt'

Ajax-aanvaller Antony in de wolken: 'Mooiste wat ik heb bereikt in mijn carrière'

Ajax-aanvaller Antony in de wolken: 'Mooiste wat ik heb bereikt in mijn carrière'

Gepubliceerd: zondag 26 september 2021 om 13:28zo 26-09-2021 om 13:28

Antony is trots op zijn oproep voor het Braziliaanse elftal. De 21-jarige linkspoot noemt zijn uitnodiging het mooiste wat hij tot nu toe heeft bereikt in zijn loopbaan. Antony benadrukt ook dat hij erg blij is bij Ajax.

Na zijn sterke optreden tegen onder meer Sporting Portugal werd Antony afgelopen week voor het eerst opgeroepen voor de Seleção. "Dat is het mooiste wat ik tot nu toe heb bereikt in mijn carrière", laat de rappe buitenspeler optekenen door Het Parool.

Tegen FC Groningen was Antony wederom belangrijk voor Ajax met een goal. Na die treffer werd de Braziliaan gewisseld en moest hij nog een half speelveld afleggen voordat hij bij de dug-out was. Onderweg kreeg Antony applaus van de Ajax-fans. "Het was een stukkie lopen, maar het is prachtig om zoveel liefde en steun te ontvangen", stelt hij.

Antony voelt zich als een vis in het water bij Ajax. "Ik sta elke dag met een lach op, en ga met plezier naar de club", stelt de jeugdinternational, waarna hij zijn teamgenoten bedankt. "Zij laten mij vrij om in mijn rol te komen. Daardoor kan ik voetballen zoals ik nu doe."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws