Jansen verklaart AZ-absentie van veelbesproken Letschert

Jansen verklaart AZ-absentie van veelbesproken Letschert

26-09-2021 14:29 Laatste update: 16:06
39

Timo Letschert is voor de tweede keer gestraft door AZ-trainer Pascal Jansen. De verdediger is buiten de selectie gelaten voor het duel met Go Ahead Eagles en dat heeft alles te maken met de wedstrijd tegen FC Twente.

Letschert ging tegen Twente twee keer in de fout, werd na 23 minuten gewisseld en reisde na afloop niet met de ploeg mee terug naar Alkmaar. Dat wordt hem kwalijk genomen door Jansen en dat is de reden dat hij er niet bij zit. "Ja, dat klopt", zegt Jansen tegen ESPN. "Letschert is niet geselecteerd. Ik heb hem gewisseld en vandaag (zondag, red.) de wissel gemaakt met Pantelis Hatzidiakos."

AZ moet tegen Go Ahead de rug zien te rechten na een dramatische seizoensstart. Jansen erkent dat het soms lastig is om vast te blijven houden aan de dingen die wel goed gaan. "Ook omdat er emoties bij zitten."

"Als staf is het zaak om ons te blijven concentreren op de dingen die we goed doen, maar ook op wat we niet goed doen. Dat hebben we gedaan en vanuit die situatie staan we vandaag hier."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie