Van Hanegem: 'Bij Feyenoord moeten ze inmiddels wel gaan oppassen'

Van Hanegem: 'Bij Feyenoord moeten ze inmiddels wel gaan oppassen'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 06:45ma 27-09-2021 om 06:45

Feyenoord moet 'oppassen', aldus Willem van Hanegem. De ploeg van Arne Slot kwam dit weekend bijzonder goed weg tegen NEC en dat baart zorgen. Het werd 5-3, nadat NEC in de slotfase op een 2-3 voorsprong kwam.

'Bij Feyenoord moeten ze volgens mij inmiddels wel gaan oppassen. Ze zijn het seizoen erg goed begonnen, maar ik vond de laatste twee wedstrijden veel minder'. oordeelt Van Hanegem dan ook in zijn wekelijkse column voor het Algemeen Dagblad.

Feyenoord liet NEC te ver komen na een 2-0 voorsprong. Onacceptabel, aldus Van Hanegem. 'We hebben het met alle respect over NEC. Dan moet het niet meer aan hoeven te komen op een scheidsrechter die de VAR negeert, want hij had net zo goed kunnen zeggen: overtreding en geen 4-3. Daar doe je dan niets aan.'

Van Hanegem kijkt ook kritisch naar de rol van Tyrell Malacia. 'Tyrell Malacia vind ik de laatste weken al erg vrijblijvend spelen, het mag nu wel eens iets volwassener. De manier waarop hij de 2-2 weggaf, dat mag een speler na 100 duels voor Feyenoord niet meer overkomen', vindt De Kromme.

 

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws