'Je denkt dat we zijn weggespeeld als je uitslag op Teletekst ziet, is niet zo'

'Je denkt dat we zijn weggespeeld als je uitslag op Teletekst ziet, is niet zo'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 08:53ma 27-09-2021 om 08:53

Bram van Polen vindt de 5-1 nederlaag van PEC Zwolle bij FC Utrecht geflatteerd. De 35-jarige captain ziet dat de Blauwingers genoeg kansen kregen in De Galgenwaard. Die werden echter niet benut.

"Als je alleen de uitslag op Teletekst zou zien, denk je dat we finaal zijn weggespeeld", begint een mokkende Van Polen tegenover de Stentor. "Maar dat was zeker niet het geval. Net als destijds in Enschede kwamen we een groot deel van de wedstrijd gewoon goed mee", doelt Van Polen op de uitwedstrijd van PEC bij FC Twente van vorig seizoen. Toen verloren de Zwollenaren ook met 5-1.

"Tot de 2-0 hadden wij de grootste kansen. Die benutten we alleen niet", gaat Van Polen verder. De ervaren verdediger spreekt van een frustrerende avond. "Helemaal omdat we de wedstrijd onder controle hadden en vrijwel niks weggaven. In nog geen tien minuten geven we het uit handen."

Door de nederlaag in Utrecht blijft PEC steken op de laatste plek in de Eredivisie. De ploeg van Art Langeler heeft één punt behaald na zeven duels.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws