Peters en Willem II tóch uit elkaar: 'Kunnen niet de uitdaging bieden'

Peters en Willem II tóch uit elkaar: 'Kunnen niet de uitdaging bieden'

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 17:13ma 27-09-2021 om 17:13

Clubicoon Jordens Peters vertrekt bij Willem II. De Tilburgse club en oud-aanvoerder zijn tot de conclusie gekomen dat Peters voorlopig geen officiële functie gaat bekleden binnen de club.

Peters hing afgelopen zomer zijn voetbalschoenen aan de wilgen en zou in een andere rol aan Willem II verbonden blijven. Na meerdere gesprekken gevoerd te hebben blijkt echter dat men niet tot een akkoord kon komen.

'Willem II kan Peters momenteel niet de functie en het toekomstperspectief bieden die passen bij de ambities van de oud-speler en de huidige indeling van taken en verantwoordelijkheden binnen de club', schrijft de Tilburgse club op de eigen website.

Volgens algemeen directeur Martin van Geel hebben Peters en de directie 'goede, respectvolle gesprekken gevoerd'. "We hebben echter uiteindelijk gezamenlijk geconcludeerd dat wij hem momenteel niet de uitdaging kunnen bieden waarnaar hij op zoek is."

"Daarom hoop ik elders aan de slag te gaan waar ik al mijn persoonlijke ambities kan nastreven. Het is erg prettig te weten dat Willem II me altijd met open armen zal blijven ontvangen", voegt Peters er zelf aan toe. Het is nog niet bekend waar de oud-voetballer nu aan de slag gaat.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws