Sporting mag hopen na Ajax-zeperd: Dortmund-sterren onzeker voor CL-duel

Sporting mag hopen na Ajax-zeperd: Dortmund-sterren onzeker voor CL-duel

27-09-2021 20:08
49

Borussia Dortmund lijkt het ook aanstaande dinsdag zonder Erling Haaland en Marco Reus te moeten stellen, wanneer het in de Champions League speelt tegen Sporting Portugal. De twee waren er tegen Borussia Mönchengladbach al niet bij en lijken niet op tijd hersteld voor de wedstrijd in het miljardenbal.

Dortmund verloor de wedstrijd tegen Gladbach afgelopen weekend met 1-0 en creëerde nauwelijks kansen. Dat kan niet los gezien worden van de afwezigheid van Haaland en Reus. De Noorse spits heeft last van zijn voet, terwijl Reus een knieblessure heeft. Volgens trainer Marco Rose is de kans groot dat de confrontatie met de Portugese tegenstander te vroeg komt voor de twee Dortmund-spelers. "We gaan het zien, het wordt een race tegen de klok", zo laat hij op de persconferentie voor de wedstrijd weten.

Wedden

Meer odds

Het nieuws zal goed vallen bij Sporting Portugal, dat de eerste wedstrijd in de Champions League kansloos met 5-1 verloor van Ajax. De Amsterdammers spelen dinsdag tegen Besiktas, dat de eerste wedstrijd met 1-2 verloor van Dortmund.