Club Brugge en Lang maken indruk in Duitsland: Een hele goede speler

Club Brugge en Lang maken indruk in Duitsland: "Een hele goede speler"

Gepubliceerd: maandag 27 september 2021 om 21:27ma 27-09-2021 om 21:27

Club Brugge speelt dinsdagavond de tweede Champions League-wedstrijd tegen RB Leipzig. Noa Lang is een van de spelers die indruk heeft gemaakt op trainer Jesse Marsch.

Club Brugge hoopt het kampioenenbal een goed vervolg te geven na het 1-1 gelijkspel tegen Paris Saint-Germain. "We weten dat Club Brugge een goede ploeg heeft. Ze staan opnieuw bovenaan in België en tegen PSG waren ze heel sterk. 1-1 was voor ons een goede uitslag, maar dan moeten we dinsdag wel winnen", zegt Marsch op de persconferentie. "Het is een ploeg met bovengemiddeld veel talenten, vooral voorin. Ze hebben vleugelspelers die hoog opkomen en agressief verdedigen, daarmee komen ze makkelijk tot scoren. Ze spelen ook vaak met mandekking op het hele veld."

Doelman Peter Gulacsi maakt zijn borst nat voor de spelers van Club Brugge en looft Lang. "Het is een hele sterke speler, maar dat  zijn Charles De Ketelaere en Kamal Sowah ook. We hebben veel beelden bekeken en zijn goed voorbereid. Club heeft een beetje van alles. Ze spelen op een hoog tempo en kunnen heel gevaarlijk worden zonder veel balbezit te hebben, dat hebben we tegen PSG gezien."

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws