Ajax vermoedelijk zonder Martínez, Tagliafico, Antony en Álvarez tegen Heerenveen

Ajax vermoedelijk zonder Martínez, Tagliafico, Antony en Álvarez tegen Heerenveen

Gepubliceerd: dinsdag 28 september 2021 om 09:28di 28-09-2021 om 09:28

Ajax wordt opnieuw met een probleem opgezadeld nu Lisandro Martínez, Nicolás Tagliafico, Edson Álvarez en Antony zijn opgeroepen voor hun nationale ploeg. Zij zijn vermoedelijk niet op tijd terug uit Zuid-Amerika voor het Eredivisie-duel met sc Heerenveen op 16 oktober.

De Amsterdammers lijken alleen bij Álvarez nog een sprankje hoop te mogen koesteren. De middenvelder speelt op 14 oktober om 04.00 uur Nederlandse tijd een WK-kwalificatiewedstrijd met Mexico tegen El Salvador. Tagliafico en Martínez spelen pas in de nacht van donderdag 14 op vrijdag 15 oktober hun laatste duel met Argentinië, thuis tegen Peru. Diezelfde nacht neemt Brazilië het op tegen Uruguay. Antony is voor het eerst opgeroepen voor de Seleção.

De Zuid-Amerikaanse kwalificatieperiode komt Ajax daarmee bijzonder slecht uit. De ploeg van trainer Erik ten Hag dreigt het in Friesland zonder het viertal te moeten doen. De aftrap van het duel met sc Heerenveen is op 16 oktober om 18.45 uur. Begin deze maand moesten de Amsterdammers het ook tegen PEC Zwolle al zonder Tagliafico en Martínez stellen. Álvarez en Antony deden toen wel gewoon mee.

Video player

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws