Karius drie jaar na beruchte blunders nog steeds Liverpool-speler: 'We zien wel'

Karius drie jaar na beruchte blunders nog steeds Liverpool-speler: 'We zien wel'

29-09-2021 09:58
20

Loris Karius keepte sinds de beruchte Champions League-finale van 2018 geen officiële minuut meer voor Liverpool, maar is nog steeds contractspeler van The Reds. De 28-jarige Duitser ligt nog tot het einde van het seizoen vast en weet nog niet wat de toekomst gaat brengen.

Na zijn blunders tegen Real Madrid op 26 mei 2018 werd Karius verhuurd aan achtereenvolgens Besiktas en Union Berlin. Momenteel is hij herstellende van een schouderblessure. "Ik ben er ongeveer zes weken uit geweest en ik probeer na de interlandperiode weer aan te sluiten bij de training en weer topfit te worden. En dan zien we wel wat er in de winter gaat gebeuren", blikt hij in gesprek met BILD alvast vooruit op de komende transferperiode.

Dat hij bij Liverpool geen toekomst meer heeft, was al langer duidelijk. "Het is mijn doel om weer iedere week onder de lat te staan. En waar dat dan is, zien we wel", aldus Karius, die afgelopen zomer al dacht te kunnen vertrekken. "Er waren een paar clubs in beeld, maar dat is om verschillende redenen niet van de grond gekomen."

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s

Plaats een reactie