Opstellingen: Ziyech ontmoet De Ligt, Danjuma mag zich gaan bewijzen

Opstellingen: Ziyech ontmoet De Ligt, Danjuma mag zich gaan bewijzen

29-09-2021 20:19
6

Hakim Ziyech en Matthijs de Ligt zullen elkaar meermaals gaan ontmoeten tijdens de Champions League-wedstrijd tussen Juventus en Chelsea. De voormalig Ajacieden staan allebei in de basis.

De Ligt staat naast Leonardo Bonucci in het hart van de Juventus-defensie geposteerd en moet zorgen dat de aanvallend ingestelde spelers van Chelsea, waaronder Ziyech, niet gevaarlijk worden. Naast de Marokkaanse spelmaker zijn dat Romelu Lukaku en Kai Havertz. Beide ploegen wonnen hun eerste duel in poule H.

Wedden

Meer odds

De ontmoeting tussen Manchester United en Villarreal staat voor Nederlandse voetbalvolgers in het teken van Arnaut Danjuma en zijn kans om indruk te maken op het hoogste podium. De vleugelaanvaller zou op de radar staan bij Liverpool en kan tegen aartsrivaal United bewijzen klaar te zijn voor het niveau van The Reds.

Mark van Bommel stuurt ondertussen een Wolfsburg-elftal met Wout Weghorst de wei in tegen Sevilla. De spits zou later in de wedstrijd nog tegen een landgenoot kunnen komen te staan, want centrumverdediger Karim Rekik zit op de bank bij de Spanjaarden. Diego Carlos en Jules Koundé krijgen de voorkeur.

Tenslotte is er ook bij de wedstrijd tussen Red Bull Salzburg en Lille OSC sprake van Nederlandse inbreng. Sven Botman is basisspeler in het Franse elftal, dat op de eerste speeldag met 0-0 gelijkspeelde tegen het Wolfsburg van Van Bommel. Bij Bayern - Dinamo Kiev doen geen Nederlanders mee.