Meer video’s

Spurs-manager Nuno Espírito heeft geen spijt van opstellen B-elftal tegen Vitesse

Gepubliceerd: vr 22 oktober 2021 om 11:46

Tottenham Hotspur-manager Nuno Espírito verdedigt na de nederlaag tegen Vitesse zijn keuze om met een B-elftal aan te treden in Arnhem. De Portugees ziet dat er dingen misgingen bij zijn ploeg, maar wil zich daar zo min mogelijk inhoudelijk over uitspreken.

Op bezoek bij Vitesse verloren The Spurs met 1-0. "We hebben gevochten", vertelt Espírito op de persconferentie na afloop. "Ik denk dat we onze acties in aanvallend opzicht beter moesten afronden. Het was een moeilijke wedstrijd, zoals we al verwachtten. Uitwedstrijden in de Conference League zijn altijd lastig."

Vervolgens legt Espírito uit waarom hij ervoor koos om met een compleet ander elftal dan tegen Newcastle United aan te treden. "We hebben een erg zwaar programma voor ons liggen", stelt hij. "We hebben alle spelers in een zo goed mogelijke conditie nodig."

Espírito weigert om zijn spelers publiekelijk af te vallen. "Ik ben hier niet om te oordelen, de spelers zijn hier en proberen zichzelf te verbeteren. Het oordelen en analyseren doen we achter gesloten deuren, zoals je kunt begrijpen."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws