Lewandowski blijft ook bij Barça doorvlammen en staat alweer op twee goals in CL

07-09-2022 22:17
17

Robert Lewandowski is geboren om te scoren in de Champions League en dat liet hij ook woensdagavond weer zien. De Poolse superspits schoot, in zijn eerste wedstrijd voor Barcelona in het miljardenbal, voor rust al twee keer raak tegen Viktoria Plzen.

Franck Kessie mocht na dertien minuten de openingstreffer maken, maar daarna was het weer de grote show van Lewandowski. Na 34 minuten werd de aanvalsleider aangespeeld in de zestien meter, waarna hij verwoestend de 2-0 binnenschoot. Na 45 minuten bracht hij de ruststand naar 3-1 na het binnenkoppen van de voorzet van Ousmane Dembélé. Lewandowski zette hiermee voor rust Viktoria Plzen al aan de kant.