Doekhi dolgelukkig na goal tegen Ajax: 'Zij zijn nooit super gevaarlijk geworden'

24 februari om 06:44

Voor de spelers van Ajax was het een erg teleurstellende avond na het verlies tegen Union Berlin, maar voor Danilho Doekhi was het een wedstrijd om nooit te vergeten. De verdediger maakte een goal tegen zijn oude club en zorgde daarmee dat zijn huidige club bij de laatste zestien van de Europa League zit.

"Voor mij was het een hele speciale avond", vertelt Doekhi tegenover VoetbalPrimeur. "Een hele mooie wedstrijd tegen een Nederlandse ploeg. We konden het spel spelen dat we altijd proberen te doen. Hard werken en compact zijn. Ik denk dat we twee goede wedstrijden hebben gespeeld. Zij hadden meer balbezit, maar ze zijn eigenlijk nooit super gevaarlijk geworden."

Doekhi is ook blij dat zijn ploeg Union Berlin nu meer naam maakt in Nederland. "We hebben nu echt laten zien wat we hier kunnen. Dat deden we in Duitsland la, maar nu hebben we ook in Nederland laten zien wat voor ploeg we zijn. Elke thuiswedstrijd maken ook onze supporters er een spektakel van, dus dat is voor mij genieten. De supporters helpen ons enorm, want thuis zijn we lastig te verslaan."