Bosz geeft update over Lang en Bella-Kotchap: 'Is er voorlopig niet bij'

27 oktober 2023 om 14:38
Laatste update: 27 oktober 2023 om 14:56

Armel Bella-Kotchap is voorlopig niet beschikbaar voor PSV. De huurling van Southampton heeft niet voor het eerst in zijn carrière een schouderblessure opgelopen. Daardoor moet hij onder meer verstek laten gaan tegen Ajax. Dat geldt ook voor Noa Lang.

Door zijn schouderproblemen moest Bella-Kotchap ook de duels met Fortuna Sittard en RC Lens al missen. "Hij is er voorlopig niet bij. Maar het is niet aan mij om te zeggen of hij geopereerd moet worden. Ik denk dat de club daarover begin volgende week met een mededeling komt", laat Peter Bosz weten op de persconferentie. Volgens Voetbal International en het Eindhovens Dagblad overweegt PSV een nieuwe verdediger aan te trekken. De Amerikaan Miles Robinson is in beeld.

Bosz was iets positiever gestemd over Lang. "Hij is weer in training, maar nog niet met ons. Hij zit in zijn revalidatie en dat gaat gelukkig goed. Maar het is voor mij niet in te schatten hoeveel tijd daar nog overheen gaat. Hij is er in ieder geval zondag niet bij." Eerder meldde het ED dat de linksbuiten vermoedelijk pas na de interlandperiode weer aansluit.