Kramer in verband gebracht met Feyenoord: 'Hij is fan en kent de club'

16 januari - 10:52
67

Feyenoord kan, zeker zolang Ayase Ueda actief is op de Azië Cup, een breekijzer gebruiken. In #DoneDeal, de podcast van VoetbalPrimeur, wordt gespeculeerd over mogelijke kandidaten voor die rol. RKC Waalwijk-aanvoerder Michiel Kramer is een van de namen die naar voren komt.

Nu Ueda interlandverplichtingen heeft met Japan, is Santiago Gimenez de enige puntspeler bij Feyenoord. Afgelopen zaterdag moest er tegen NEC (2-2) in de slotfase iets geforceerd worden, maar kon trainer Arne Slot geen spits inbrengen. "Hij is Feyenoord-fan, heeft ooit al bij Feyenoord gespeeld, zit met 35 jaar in de herfst van zijn carrière en ik denk dat hij het prachtig vindt om nog een paar keer in De Kuip te spelen", klinkt het.

Wedden

Meer odds

Slot gaf recent al aan dat een mogelijke versterking voor Feyenoord er direct moet staan en geen aanpassingstijd nodig heeft. Tegelijk hebben de Rotterdammers niet de financiële middelen om in januari een dure aankoop te doen. Wat dat betreft past Kramer, die tot medio 2025 vastligt bij RKC, in dat profiel.

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!