Babadi terug bij PSV, Bosz gaat in op Ajax-gerucht: 'Geven hem alle liefde'

26 januari - 16:25
58

Isaac Babadi keert terug in de selectie van PSV voor het Eredivisie-duel met Almere City FC. Het talent heeft zijn disciplinaire straf uitgezeten. Peter Bosz laat zich niet van de wijs brengen door de geruchten over de toekomst van Babadi.

De aanvallende middenvelder annex linksbuiten wordt onder meer in verband gebracht met Ajax. "Nee, ik lig daar niet wakker van", reageert Bosz. "Het is zijn keuze, samen met zijn familie en management. Daar heb ik geen invloed op. Het enige wat wij hem kunnen geven is liefde. Dat geven we hem. Het is een geweldige jongen om mee te werken en ik vind hem een heel goede speler. We proberen hem beter te maken, en ik denk dat dat dit seizoen ook gelukt is."

Bosz is mild voor Babadi, die al langer met PSV steggelt over zijn aflopende contract. "Het is nog zo'n jonge jongen, achttien jaar. Ja, die maakt fouten. Dan zijn wij er ook om hem daar op te wijzen. Dat doen we allemaal om er uiteindelijk een profvoetballer van te maken, die een heleboel mensen heel veel plezier gaat geven. Ik hoop dat het bij PSV is, maar dat weet ik niet."

Bekijk hieronder de nieuwste aflevering #DoneDeal met alles over Ajax, Feyenoord en PSV!