Twente krijgt wederom een open sollicitatie: 'Mijn droom is wel om daar te spelen'

23 februari - 22:08
31

Wout Weghorst heeft nog maar eens aangegeven dat hij graag voor FC Twente zou willen spelen. De spits die door Burnley wordt verhuurd aan TSG Hoffenheim, flirtte afgelopen winter al kortstondig met de Tukkers, maar die konden uiteindelijk Myron Boadu huren. Voor deze zomer zou Weghorst wellicht weer een optie zijn en zelf wil hij in ieder geval wel.

"Ik heb het eigenlijk altijd gezegd en ik heb ook nog één droom: voor FC Twente spelen", vertelt een openhartige Weghorst in gesprek met ViaPlay. "De laatste tijd kwam het natuurlijk ook een keertje in een interview. Als kleine jongen gingen ik en mijn broers daar zelf naar toe. Dat is ook iets wat ik altijd heb gezegd, dat ik daar altijd nog graag een keer bij Twente wilde voetballen."

Wedden

Meer odds

De 31-jarige Weghorst staat nog tot volgend jaar zomer onder contract bij Burnley. De spits zit al sinds de winter van 2022 bij de club, maar hij speelde er slechts twintig duels. In zijn periode bij Burnley werd hij uitgeleend aan Besiktas, Manchester United en nu Hoffenheim.