PSV dreigt tweetal te missen tegen Dortmund: 'Niet zeker of ze erbij zullen zijn'

7 maart - 14:15 Laatste update: 14:44
46

PSV moet het mogelijk doen zonder Ismael Saibari en Joey Veerman tijdens de return in Dortmund aanstaande woensdag. Dat nieuws meldt hoofdcoach Peter Bosz op een persconferentie. De twee middenvelders zijn nog altijd niet volledig hersteld van een blessure.

Saibari kreeg klachten na de heenwedstrijd tegen Borussia Dortmund en was er de afgelopen twee wedstrijden niet bij. Veerman was juist weer terug van een blessure, maar kwam niet okselfris uit het duel met PEC Zwolle. Ook hij miste de topper tegen Feyenoord afgelopen weekend. Bosz durft niet te zeggen of het tweetal beschikbaar zal zijn voor de cruciale wedstrijd in de Champions League.

Vorige week gaf Bosz aan dat de return tegen Dortmund geen gevaar zou lopen voor Veerman, maar nu durft hij daar niks van te zeggen. "Zolang hij (Veerman, red.) niet getraind of gespeeld heeft, blijft het lastig om daar iets van te vinden of te zeggen", aldus Bosz. Vrijdag neemt PSV het op in De Adelaarshorst tegen Go Ahead Eagles. Woensdag wacht de cruciale return tegen Dortmund.