Koeman verklapt basisopstelling van Oranje tegen IJsland door hesjes op training

9 juni om 14:53
Laatste update: 9 juni om 15:00

Ronald Koeman heeft op zijn persconferentie laten weten dat hij tijdens zijn laatste training de basisspelers van de wedstrijd tegen IJsland een hesje heeft gegeven. Op de beelden van VoetbalPrimeur is daarom ook te zien wie de bondscoach dus laat spelen in de laatste oefenwedstrijd.

Te zien is dat onder andere Virgil van Dijk, Nathan Aké, Teun Koopmeiners, Denzel Dumfries, Cody Gakpo en Stefan de Vrij een hesje hebben. Met Tijjani Reijnders erbij lijken er dus al zeven basisspelers bekend. "De wedstrijd tegen Canada heeft goede inzichten gegeven, geen andere. Maar ik had al het idee om in deze twee duels het te doen zoals we het doen. Volgens mij heb ik gezorgd voor wat andere fotootjes en plaatjes voor de cameramensen, want ik deelde wat shirtjes uit. Als je een beetje voetbalverstand hebt, kun je ongeveer wel zien wie er gaan spelen", zei Koeman over de training.

Vermoedelijke basisspelers bij Oranje: Verbruggen; Dumfries, De Vrij, Van Dijk, Aké; Schouten, Veerman, Koopmeiners, Reijnders; Gakpo, Simons.

Beluister hieronder de nieuwste aflevering van Studio Oranje: