De Boer en Woerts bij De Oranjekantine: 'Memphis marketeer of the year'

25 juni om 12:00
Laatste update: 25 juni om 12:28

Het is matchday voor het Nederlands elftal! Dat betekent ook dat het tijd is voor een nieuwe Oranjekantine, de EK-show van VoetbalPrimeur rond het EK en Nederland. In de kantine van EDO en Utrecht schuiven Ronald de Boer en Chris Woerts aan om vooruit te blikken op het duel met Oostenrijk en mooie anekdotes te delen. Tune vóór 11.00 uur in op YouTube om niets te missen!

De Boer was actief op de EK's van 1996 en 2000 én op de WK's van 1994 en 1998. Deze maand stelt hij voor VoetbalPrimeur in de aanloop naar elke wedstrijd van Oranje zijn ideale elf samen. Ook geeft hij 'the day after' alle internationals een cijfer én motivatie.

Woerts, directeur van CWO Consultancy & Marketing, is een bekende naam in de voetbalwereld. De zakenman zit geregeld in de shows van Vandaag Inside om zijn ongezouten mening te geven.

Stopt De Oranjekantine na de groepsfase? Zeker niet! De uitzendingen gaan door rond de achtste finale en mogelijke kwartfinale, halve finale én finale van Oranje. Wil je erbij zijn? Dat kan! Pak nu je gratis ticket en win mooie prijzen. Wees snel, want de beschikbaarheid is beperkt.