Bizar: trainer verkoopt speler rake schoppen vanwege McDonald's-bezoek

02-11-2015 15:20
6

Stel je bent een voetballer en het hotel waar je in verblijft heeft geen goed eten, dan is het toch hartstikke normaal dat je even naar de McDonald's loopt en hamburger haalt? De zeventienjarige Codrin Tirisca dacht in ieder geval van wel. Zijn coach was daar op z'n zachtst gezegd niet heel blij mee en besloot de speler tijdens de wedstrijd (!) een paar rake schoppen te verkopen.

"Het eten in het hotel was niet goed, daarom wilde ik met een aantal andere spelers naar de McDonald's", doet Tirisca zijn verhaal. "De chauffeur wilde ons niet brengen. Aanvankelijk wilde ik naar coach Liviu Petrache stappen om het te vragen, maar we dachten dat hij al sliep. Ik heb niet de moeite genomen dat te controleren.''

"Ik ben toen stiekem naar McDonald's gegaan, zonder het iemand te vertellen. Nadat ik had gegeten, ging ik terug naar de kamer om te slapen. 's Ochtends waarschuwde de coach dat als we zouden verliezen, dat ik dan een probleem zou hebben.'' Uit bovenstaande beelden blijkt dat dat inderdaad het geval was.  De trainer is ondertussen ontslagen.