'In De Kuip kan het altijd spoken. FC Porto is goed, maar niet onverslaanbaar'

29-09-2019 20:06 Laatste update: 20:37
63

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Kenneth Vermeer nam het Feyenoord revanche voor het midweekse debacle tegen AZ. De Rotterdammers wonnen van FC Twente, klommen in één klap van plek 10 naar plek 6 en hopen de lijn door te trekken tijdens de komende wedstrijden.

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

Na afloop van Feyenoord-FC Twente verscheen Vermeer voor de VoetbalPrimeur-microfoon. "Wat er nog mogelijk is? Als je dit ziet, is er heel veel mogelijk met dit team, maar we zullen constant moeten worden", aldus de doelman. "Als wij een mindere dag hebben, kan het lijken alsof wij niet kunnen voetballen. Maar wij weten zelf als ploeg dat we goed kunnen voetballen. We willen zo hoog mogelijk eindigen, dat is ons doel. Iedereen wil voor het kampioenschap gaan, maar je moet eerst je wedstrijden winnen en meer kun je niet doen."

Donderdagavond wacht de volgende test: thuis tegen FC Porto. "We gaan nu volop daar naartoe leven. Iedereen weet dat het in De Kuip kan spoken. FC Porto is een goede ploeg, maar niet onverslaanbaar", blikt Vermeer vooruit op de Europa League-clash met Os Dragões.

Video player

Check de laatste video’s
Meer video’s