Luuk de Jong reageert op 'Twitter-rel': 'Blijft mooi dat Ajax en PSV geinig doen'

Gepubliceerd: vr 11 oktober 2019 om 00:57

Laatste update: vr 11 oktober 2019 om 01:00

Luuk de Jong was donderdagavond de held van Oranje door in blessuretijd de 2-1 binnen te prikken en daarmee de zege op Noord-Ierland in veilige haven te brengen. De spits van Sevilla veroorzaakte daarmee wel een klein Twitter-relletje tussen Ajax en PSV, merkt hij in gesprek met VoetbalPrimeur.

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Bennett van Fessem
ROTTERDAM

De Amsterdammers wilden in de rust meer Ajacieden in het veld om aanvallender te gaan spelen, waarop PSV reageerde dat Donyell Malen de beste offensieve optie op de bank was. Uiteindelijk besliste De Jong met zijn goal de 'Twitter-strijd' in Eindhovens voordeel, gezien het feit dat hij lang in Brabant actief was. "Dat soort dingen op Twitter blijven mooi", zegt hij tegenover VoetbalPrimeur. "Geinig doen tegenover elkaar, mooi dat dat gebeurt."

"Maar uiteindelijk ben ik vooral blij dat we als team gewonnen hebben", gaat de lange spits verder. Hij benadrukt dat het met de onderlinge verhoudingen binnen Oranje wel goed zit. "We hebben een goede groep en er heerst een goede sfeer onderling. Dat is het belangrijkste."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws