'Miss Getafe' kan geluk niet op: 'Historische avond zal nooit vergeten worden'

Gepubliceerd: vr 21 februari 2020 om 00:15

Laatste update: vr 21 februari 2020 om 00:16

Abonneer je nu op het YouTube kanaal van VoetbalPrimeur voor meer video's!

Voor Getafe is de 2-0 overwinning op Ajax in de Europa League een 'historische prestatie. Dat stelt 'Miss Getafe' Gemma Santos, die de Spaanse club op de voet volgt voor Cadena COPE.

Bennett van Fessem
MADRID

"Het was heel speciaal. Ten eerste omdat het tegen Ajax was. Ajax is voetbalhistorie, een geweldig team. Niemand had dit aan het begin van het seizoen verwacht. Dit was geweldig voor de fans, de spelers en de journalisten die Getafe volgen. Een geweldige avond", zegt Santos tegen VoetbalPrimeur.

Ook Santos kreeg de Nederlandse kritiek op het 'theater' van de Spanjaarden mee. "Getafe is een heel klein team. Veel spelers zijn niet bekend in Europa en zelfs niet in Spanje. Het is een arme club, ze moeten wel een andere strategie gebruiken", stelt zij. "Ik was niet verrast dat ze zo speelden, ik zie ze elke week." Ryan Babel kon er duidelijk minder goed mee omgaan. "Ik kon niet geloven dat hij dat deed. Ik zou misschien ook gek worden, maar dat was geen goed voorbeeld."

Volgens Santos gaat de 2-0 zege op Ajax de boeken in bij Getafe. "Dit zal nooit vergeten worden. Dit was een historische avond voor Getafe, de spelers en Bordalás."

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws