LIVE: De VP VoetbalQuiz, wat weet jij over de Eredivisie? (gesloten)

Gepubliceerd: vr 10 april 2020 om 15:00

Laatste update: vr 10 april 2020 om 16:45

Het is tijd voor de eerste editie van VP VOETBALQUIZ LIVE! Om 15.30 uur gaan we live op YouTube met vijftien vragen over het huidige Eredivisie-seizoen en VoetbalPrimeur daagt jou en je vrienden uit om mee te doen. 

Wat heb ik nodig?
Een telefoon om de quiz op te spelen en een tweede scherm (bijvoorbeeld een laptop of een tablet) om de stream op te bekijken. We spelen de quiz via Kahoot, een interactieve tool waardoor we live de vragen kunnen stellen én de tussenstanden kunnen doorgeven.

Wat moet ik doen?
Om 15.30 uur starten wij de stream op YouTube (subscribe hier) en vanaf dat moment kun je inloggen bij Kahoot. Ga met je telefoon naar Kahoot.it, vul de pincode van de stream in, kies een username en je zit in het spel! Het is niet alleen belangrijk om GOED te antwoorden, maar ook SNEL! Snelle antwoorden leveren extra punten op, en kunnen aan het einde van de rit het verschil gaan maken. Onze quizmaster Danny Vos zal je nog door alle stappen heen gidsen tijdens de stream.

Wat kan ik winnen?
De winnaar krijgt een Eredivisie 19'/20'-bal thuis toegestuurd, om je eigen #StayHomeChallenge mee te kunnen volbrengen. Maar het allerbelangrijkste is dat je in ieder geval één week door het leven mag gaan als de slimste bezoeker van VoetbalPrimeur. En nu de dagen in quarantaine toch zo lang zijn, is dat éxtra genieten. Stay Home en Win de VP VOETBALQUIZ!

KLIK HIER OM MEE TE DOEN AAN DE VP VOETBALQUIZ!
Lees meer over: Eredivisie

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws