VP VoetbalQuiz Live #13: Wat weet jij over Ajax, Feyenoord en PSV? (gesloten)

Gepubliceerd: vr 22 mei 2020 om 16:10

Laatste update: vr 22 mei 2020 om 16:10

Vrijdag VoetbalQuiz-dag op VoetbalPrimeur! Met in de dertiende editie: wat weet jij over de traditionele top-drie Ajax, Feyenoord en PSV? Schakel in vanaf 15.15 uur om je aan te melden, om 15.30 uur begint de quiz.

Het is beter om deze stream op YouTube zelf te kijken. Klik hier om naar de livestream te gaan!

Wat heb ik nodig?

Een telefoon om de quiz op te spelen en een tweede scherm (bijvoorbeeld een laptop of een tablet) om de stream op te bekijken. Je kunt ook met twee tabbladen op een computer spelen. We spelen de quiz via Kahoot, een interactieve tool waardoor we live de vragen kunnen stellen én de tussenstanden kunnen doorgeven.

Wat moet ik doen?
Om 15.15 uur starten wij de stream op YouTube (subscribe hier) en vanaf dat moment kun je inloggen bij Kahoot. Ga met je telefoon of computer naar Kahoot.it, vul de pincode van de stream in, kies een username en je zit in het spel! De quiz begint om 15.30 uur. Het is niet alleen belangrijk om GOED te antwoorden, maar ook SNEL! Snelle antwoorden leveren extra punten op, en kunnen aan het einde van de rit het verschil gaan maken. Onze quizmaster Danny Vos zal je nog door alle stappen heen gidsen tijdens de stream.

Wat kan ik winnen?
De winnaar krijgt de kleurrijke Adidas Uniforia Club-bal!

SUBSCRIBE HIER EN SPEEL MEE MET DE VP VOETBALQUIZ! 

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws