Meer transfers verwacht bij Feyenoord: "Kopen kan niet, dat is onmogelijk"

Gepubliceerd: do 6 augustus 2020 om 14:30

Nog vijf weken en dan begint Feyenoord aan het nieuwe Eredivisie-seizoen. Hoe staan de Rotterdammers ervoor? VoetbalPrimeur praat met clubwatcher Martijn Krabbendam van Voetbal International over de huidige selectie, versterkingen, vertrekkers en Dick Advocaat.

"Ik denk dat Feyenoord het vooralsnog goed voor elkaar heeft", zegt Krabbendam voor de camera van VoetbalPrimeur. "De selectie is grotendeels intact gebleven, aangevuld met jongens uit de Nederlandse competitie die zich nog verder kunnen ontwikkelen (Mark Diemers en Bryan Linssen, red.). In de breedte zijn ze wel wat kwijtgeraakt, maar ik denk niet dat Advocaat ontevreden zal zijn."

Feyenoord is nog niet klaar op de transfermarkt, verwacht Krabbendam. "Probleem is alleen dat er nu niet veel geld meer is. Het is allemaal uitgegeven. Ze zullen heel voorzichtig en secuur te werk moeten gaan als ze nog ergens een speler willen huren. Dat is wel nodig. De linksbackpositie is precair (blessure Tyrell Malacia, red), op het middenveld is het nog wat dun en achterin kan er misschien nog wat bij."

Advocaat wil er nog 'één of twee spelers bij hebben'. "Richting het einde van de transferperiode zal Feyenoord proberen om nog één of twee spelers te huren. Dan worden meer goede spelers beschikbaar bij clubs die willen verhuren, omdat die zelf ook spelers aantrekken. Kopen kan niet, dat is onmogelijk", besluit de Feyenoord-watcher.

Check het volledige interview met Martijn Krabbendam hieronder!

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws