Bijzondere wedstrijd voor Janssen bij Monterrey: doelpunt én rode kaart

23-08-2020 07:42
13

Monterrey was van zaterdag op zondag, Nederlandse tijd, te sterk voor Club América op het hoogste niveau in Mexico. De hoofdrol was weggelegd voor Vincent Janssen.

De Nederlandse spits zette zijn ploeg ongeveer tien minuten voor rust op een 0-2 voorsprong, door een corner achter América-keeper Guillermo Ochoa te werken. In de tweede helft ging het echter al snel mis voor Janssen: hij kon inrukken nadat hij zijn tweede gele kaart van de wedstrijd ontving.

Uiteindelijk won Monterrey de wedstrijd met 1-3. Tien minuten na de rode kaart van Janssen kreeg ook América-speler Roger Martínez een rode prent. Het slotstuk van de avond was voor Monterrey-speler Shayr Mohamed González, die in de blessuretijd van het duel nog naar de kant moest met rood.