Van der Gijp ligt dubbel om Talpa-beslissing: 'Dat is krankzinnig veel!'

Gepubliceerd: vr 25 september 2020 om 15:40

René van der Gijp ligt dubbel: SBS6 heeft door de weinig aansprekende affiches in de play-offs van de Champions League - Maccabi Tel Aviv tegen Red Bull Salzburg op dinsdag en AA Gent tegen Dinamo Kiev op woensdag - een dramatische week achter de rug, waardoor de Talpa-top heeft besloten de uitzendingen naar SBS9 te verhuizen.

"Ik hoorde dat de directie van Talpa heel erg teleurgesteld is in de kijkcijfers", lacht Van der Gijp. "Dan denk ik: ja, maar g*dverdomme, er gaan 250.000 mensen zitten kijken naar AA Gent tegen Dinamo Kiev. Dat is gewoon verschrikkelijk veel. Dat is krankzinnig! Ik dacht echt: er kijken nul mensen."

De Champions League-uitzendingen van volgende week verhuizen daardoor naar SBS9. "Daar zitten alleen maar mensen met een licht verstandelijke handicap", zegt de analist, die zich vervolgens tot presentatrice Hélène Hendriks richt. "Ik was blij dat ik jou zag! Want iemand bij Talpa zal vast iemand hebben voorgesteld om Martien Meiland het te laten presenteren. Wat goééééd!"

Check hieronder samenvattingen, voetbalvirals en meer:

Lees meer over: Champions League

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws