Zahavi neemt revanche op Ten Hag na 'leugens': "Hij was getergd"

Gepubliceerd: ma 11 januari 2021 om 11:55

Laatste update: ma 11 januari 2021 om 12:00

De ochtendkranten zijn het erover eens: Ajax - PSV stelde zeker niet teleur. Daags na de topper maakt VoetbalPrimeur de balans op aan de hand van wat de kranten schreven over het gelijkspel in de Johan Cruijff Arena.

'Een spektakelstuk van botsende stijlen', kopt de Volkskrant na het vermakelijke gelijkspel. De krant is lyrisch over de twee doelpunten van Eindhovense makelij, al vroeg in de wedstrijd. Met name de eerste assist van Donyell Malen kan op complimenten rekenen. Ook Ajax-debutant Sebastièn Haller en de effectieve buitenspeler Antony worden geprezen na hun optreden van zondag.

De Telegraaf is kritisch op de 'onbegrijpelijke' keuze van trainer Erik ten Hag om niet Haller maar Zakaria Labyad te laten starten. De voormalig PSV'er presteerde 'wederom niet in een topwedstrijd', bovendien mag je volgens de krant van een spits van 22,5 miljoen euro wel verwacht worden dat hij na een paar dagen al in actie kan komen.

Daarnaast zullen de twee goals voor de 'getergde' Eran Zahavi hebben gevoeld als 'revanche' op Erik ten Hag, aldus De Telegraaf. De Israëlische spits was niet blij met de opmerkingen van de Ajax-trainer afgelopen transferperiode over een vermeende poging van de Amsterdammers om Zahavi in te lijven.

'Geen winnaar en ook geen verliezer was er gisteren na Ajax - PSV (2-2), een gevecht van Europese intensiteit. Dat dit de aanzet mag zijn tot meer vuurwerk in deze uitzonderlijke voetbalmaand', schrijft het Algemeen Dagblad hoopvol. 'Laat dit de norm zijn voor supermaand januari.'

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws