'Ondermaats Ajax blijft Feyenoord, Vitesse, PSV en AZ hoop geven op landstitel'

Gepubliceerd: ma 18 januari 2021 om 10:57

Laatste update: ma 18 januari 2021 om 13:38

Ajax wist zondagmiddag de Klassieker in eigen stadion winnend af te sluiten. Feyenoord verdiende op basis van de tweede helft misschien wel een punt, maar keerde met lege handen terug naar Rotterdam. Wat vonden de media van de topper? VoetbalPrimeur doet een rondje langs de Nederlandse ochtendkranten.

De kranten zag een vrije sobere Klassieker, waarin Ajax de eerste helft de boventoon voerde en ook terecht op voorsprong kwam via een prima doelpunt van middenvelder Ryan Gravenberch. De achttienjarige Ajacied maakte niet alleen vanwege zijn doelpunt indruk tegen Feyenoord. Feyenoord vergat zichzelf in de tweede helft te belonen en wist dus niet te profiteren van de 'defensieve onzekerheid' aan de kant van de Amsterdammers. 

Feyenoord krijgt de complimenten voor het vertoonde spel, Ajax pakt de punten. Door de zege in de Johan Cruijff Arena is Ajax weer alleen koploper in de Eredivisie, met drie punten voorsprong op naaste belager Vitesse. Feyenoord staat vierde, met zes punten achterstand op de formatie uit Amsterdam.

Werkt de video niet in de app? Bekijk 'm hier!

Check hier de beste voetbalvideo’s
Meer video’s

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws