Meer video’s

Sjaak Swart: 'Dat miste Ajax, maar daar heb ik niemand over gehoord'

Gepubliceerd: ma 3 mei 2021 om 17:00

Ajax heeft de 35ste landstitel binnen, maar is dit seizoen nog niet klaar. Sjaak Swart kijkt voor de camera van VoetbalPrimeur uit naar de laatste drie wedstrijden.

Swart heeft zin in de erehaag die Feyenoord, VVV-Venlo en Vitesse de komende weken zullen vormen voor Ajax. "Tegenstanders komen je feliciteren en dat is natuurlijk het mooiste wat er is", zegt Mister Ajax tegen deze website. "Een bloemetje van Feyenoord? Dat is ook goed, als er maar waardering is. Dat hebben we ook voor hen."

Bij het kampioensfeest ging trainer Erik ten Hag 'tekeer', zag Mister Ajax. "Dat hoort er ook bij. Die man heeft ook ontspanning nodig. Het is een zwaar seizoen geweest, want er is veel gebeurd bij Ajax. Blessures, Onana en Haller die niet mee mochten doen... Dat zijn twee jongens die belangrijk zijn voor het team en dat miste Ajax, maar daar heb ik niemand over gehoord. Dan heb je toch een hoop problemen. Ik vind dat ze het prima hebben opgelost."

De suggestie dat Ajax langzaam maar zeker het Bayern München van Nederland wordt, legt Swart naast zich neer. "Dat is flauwekul. Het kan zo omdraaien. Als de tegenpartij een paar goede spelers haalt, zijn ze volgend jaar misschien weer beter. Ik moet zeggen: in de competitie hebben we genoeg wedstrijden gehad waarin we nét wonnen, ook uit tegen PSV. Maar Ajax is de dik verdiende kampioen. Niemand kan er wat van zeggen."

Check het hele gesprek met Sjaak Swart in bovenstaande player of onderstaande video!

Lees meer over: Eredivisie Ajax

Plaats een reactie

Bekijk het laatste nieuws