'Slot wil zelf dolgraag naar Liverpool: contractvoorwaarden worden besproken'

'Slot wil zelf dolgraag naar Liverpool: contractvoorwaarden worden besproken'

24 april - 17:01 Laatste update: 18:55
253

Arne Slot wil dolgraag de stap naar Liverpool maken en heeft dinsdag alvast groen licht gegeven. Dat beweert Fabrizio Romano. Liverpool praat nu met de zaakwaarnemer van Slot over de contractvoorwaarden én met Feyenoord over de afkoopsom.

Eerder op de dag werd al bekend dat Liverpool zich officieel bij Feyenoord heeft gemeld voor Slot. The Athletic meldde dat de Engelse club een bod van negen miljoen op Slot heeft gedaan, maar dat die bieding niet is geaccepteerd. Slot is zelf dus al ver in de gesprekken met Liverpool, want hij nadert een persoonlijk akkoord. Romano verwacht geen problemen, want de coach zou de uitdaging dolgraag aan willen gaan.

Wedden

Meer odds

Inmiddels is Slot dus dé topkandidaat voor Liverpool en ook de enige trainer die op het moment in gesprek is met de club. Voor de Nederlander wacht een interessant debuutjaar als hij de overstap naar The Reds maakt. Liverpool staat op dit moment tweede in de Premier League met veertien punten voorsprong op de nummer vijf Tottenham Hotspur. Daarmee stevent Liverpool af op Champions League-voetbal.

Eerder werd nog gesproken over mogelijke interesse van Bayern München, FC Barcelona en AC Milan. Geen van die clubs lijkt tot nu toe in de buurt te komen van hoe ver Liverpool al is met Slot. Bayern is in gesprek met Ralf Rangnick over de plek als trainer en bij Barça wordt hevig gespeculeerd over Xavi die misschien toch aanblijft als trainer.