PSG-middenvelder wil aankopen: Riskeer hiermee mijn eigen plek
Braziliaan wil zich Europees laten gelden met elftal

PSG-middenvelder wil aankopen: "Riskeer hiermee mijn eigen plek"

23-04-2014 18:53

Paris Saint-Germain kan prolongatie van de Franse titel bijna niet meer ontlopen. Na het binnenhalen van de Franse beker is de euforie groot in Parijs, maar in de Europa laat het grote succes nog even op zich wachten. Thiago Motta acht een kwaliteitsimpuls daarom zeer wenselijk.

PSG versterkte zich de laatste jaren al met peperdure spelers als Thiago Silva, Ezequiel Lavezzi, Edinson Cavani en Zlatan Ibrahimovic. Toch verwacht Motta meer van zijn steenrijke broodheer. "Of PSG komende zomer nieuwe spelers moet kopen? Ja, absoluut", vertelde de middenvelder tegenover France Football.

Wedden

Meer odds

"We moeten alleen niet zomaar een paar spelers kopen. We hebben spelers nodig die iets toevoegen aan het team. Op sommige posities hebben we meer concurrentie nodig, te beginnen bij het middenveld. Ik riskeer hiermee mijn eigen plek in het elftal, maar bij een grote club weet je dat er altijd iemand klaarstaat om je plaats over te nemen."

Motta benadrukt dat Europees succes nodig is om PSG op de kaart te zetten. "Alleen dan zullen we in de voetbalwereld nog lang herinnerd worden", aldus de Braziliaan, wiens elftal recentelijk werd uitgeschakeld in de kwartfinales van de Champions League door Chelsea. Een jaar eerder gebeurde dat door toedoen van FC Barcelona.