'Chelsea spaart smaakmaker op Anfield vanwege CL-return'
Hazard (23) voelde zich deze week nog niet pijnvrij

'Chelsea spaart smaakmaker op Anfield vanwege CL-return'

24-04-2014 16:52

Eden Hazard richt zich volledig op de tweede Champions League-wedstrijd van Chelsea tegen Atlético Madrid. Voor de Premier League-topper tegen Liverpool komende zondag is hij waarschijnlijk nog niet speelklaar.

Hazard heeft de laatste drie officiële wedstrijden van de Londense club gemist wegens een hamstringblessure. In de kwartfinalewedstrijd tegen Paris Saint-Germain in de Champions League viel hij al in de eerste helft uit. Deze week voelde het bovenbeen van de 23-jarige Belg nog niet pijnvrij aan, meldt de London Evening Standard.

Het is derhalve onwaarschijnlijk dat Hazard op Anfield zal worden ingezet. Chelsea moet de confrontatie met Liverpool in een zege omzetten, omdat de achterstand anders op vijf punten blijft staan met nog twee wedstrijden te gaan. Puntenverlies zal vrijwel zeker inhouden dat het kampioenschap is verkeken.

Manager José Mourinho en Chelsea zijn evenwel meer bezig met de Champions League-wedstrijd tegen Atlético Madrid van volgende week. Na het 0-0 gelijkspel in Spanje bezit de Londense ploeg goede papieren om door te komen. Hazard is normaliter in deze wedstrijd weer inzetbaar.