Ze zullen Warner niet voor niets naar de Kuip hebben gehaald
"Hij gaat een keer een kans krijgen, de vraag is alleen of dat nu al is"

"Ze zullen Warner niet voor niets naar de Kuip hebben gehaald"

26-07-2014 07:58
5

Erwin Mulder lijkt ook onder Fred Rutten af te stevenen op een basisplek bij Feyenoord. De doelman kreeg er deze zomer in de persoon van Warner Hahn een geduchte concurrent bij, maar lijkt de beste papieren te hebben om zijn plek onder de lat te behouden.

Volgens het Algemeen Dagblad gaat de keus van Rutten voorlopig uit naar Mulder. Hij houdt Hahn, die overkwam van FC Dordrecht, vooralsnog op de bank. Volgens oud-doelman Joop Hiele heeft Mulder ook wel wat krediet verdiend na het afgelopen seizoen. "Keepen bij een club in de topdrie van de Eredivisie is wezenlijk anders dan, met alle respect, in de Jupiler League", zegt Hiele in het AD.

"Hahn heeft het lang zeer behoorlijk gedaan in Dordrecht, maar het was wel frappant dat zijn prestatiecurve na de bekendmaking van zijn overstap naar Feyenoord naar beneden ging", aldus Hiele. Harry van den Ham, afgelopen seizoen trainer van Hahn bij Dordt, verwacht dat de nieuwe doelman een kans zal krijgen. "Ze zullen Warner niet voor niets naar de Kuip hebben gehaald. Hij gaat een keer een kans krijgen, de vraag is alleen of dat nu al is", zegt de Van den Ham in de krant.