NAC wacht op groen licht van Mourinho: En dan zijn we klaar
Gudelj moet zich handhaven met krappe selectie

NAC wacht op groen licht van Mourinho: "En dan zijn we klaar"

26-07-2014 09:18
1

NAC Breda-trainer Nebojsa Gudelj moet het komend seizoen met een flink afgeroomde selectie doen. Technisch directeur Graeme Rutjes heeft laten weten dat de club klaar is als het erin slaagt Stipe Perica van Chelsea wederom binnen te halen.

Negentien spelers heeft NAC momenteel in de selectie, waarvan drie doelmannen. De doelstelling is dan ook laag, want handhaving in de Eredivisie volstaat in Breda. Wanneer de Brabanders er nog in slagen om Perica opnieuw van Chelsea te huren, dan is de groep rond. Dat vertelt Rutjes aan De Telegraaf.

Wedden

Meer odds

De onderhandelingen gaan echter niet vlotjes. "Stipe moet zich nu melden bij José Mourinho en dan is het wachten wat Chelsea beslist. Ik heb goede hoop dat Stipe alsnog naar Breda komt en dan zijn we klaar", zegt de technisch directeur over de spits, die vorig seizoen als invaller een cultstatus bereikte en zes keer scoorde.

Voor Gudelj is het momenteel vooral zaak om de organisatie op orde te brengen. "Tegen Sparta en Dundee krijgen we in de tweede helft te makkelijk goals tegen door persoonlijke fouten", laat de coach op de clubsite weten. "We moeten leren om nog scherper te zijn en geen makkelijke goals tegen te krijgen. De laatste twee wedstrijden waren daarom ook leermomenten. We moeten steeds scherper zijn."